Ultimul amical înaintea reluării Ligii a III-a

SCM Zalău va susţine vineri ultimul amical dinaintea reluării Ligii a III-a de fotbal. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ va întâlni CS Universitar Alba Iulia, într-un joc programat la ora 13, pe stadionul din Zlatna. Va fi al nouălea amical pentru formaţia de la poalele Meseşului, în primele opt înregistrând patru victorii, o remiză şi trei înfrângeri.

„În mare, primul 11 este stabilit. Avem 12 – 13 jucători de bază, cu care jocul echipei arată bine. Sigur că în unele partide, antrenorul Cristian Lupuţ i-a folosit şi pe cei care au evoluat mai puţin, iar acest lucru s-a văzut. Una peste alta, jocul echipei arată bine şi sperăm la rezultate cât mai bune până la finalul sezonului, care să ne permită să ne îndeplinim obiectivul propus”, ne-a declarat Ioan Gurzău, managerul secţiei de fotbal.

SCM Zalău ocupă primul loc în Seria a X-a după 15 etape, cu 36 de puncte acumulate, înregistrând 11 victorii, trei remize şi o înfrângere. CSM Olimpia Satu Mare ocupă poziţia secundă, cu 29 de puncte, iar locul trei este ocupat de Lotus Băile Felix, cu 23 de puncte.

La barajul pentru promovarea în Liga a III-a, primele două echipe din Seria a X-a se vor duela cu primele două formaţii din Seria a IX-a (în sistem încrucişat), unde lider este Gloria Bistriţa-Năsăud, tot cu 36 de puncte, urmată de ACS Mediaş 2022, cu 30 de puncte şi Unirea Ungheni, cu 27 de puncte. Locul patru este ocupat de CS Universitar Alba Iulia, cu 24 de puncte.

 

 

One Thought to “Ultimul amical înaintea reluării Ligii a III-a”

  1. […] unele partide, antrenorul Cristian Lupuţ i-a folosit şi pe cei care… Articolul Ultimul amical înaintea reluării Ligii a III-a apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment